Zahraničně-obchodní atlas Maďarsko - Pudil, Leopold
Ukazovatele hospodárskeho vývoja Maďarska v rokoch 1992 - 1996. Zahraničný obchod s Českou republikou. České produkty na maďarskom trhu. Investície Českej republiky v Maďarsku. Adresy Veľvyslanectva Českej republiky v Maďarsku a Maďarskej republiky v Prahe. České centrum v Budapešti.