Športovo-rekreačné aktivity v cestovnom ruchu - Gúčik, Marián
Športovo-rekreačné aktivity účastníkov cestovného ruchu na Slovensku. Športovo rekreačná vybavenosť ubytovacích zariadení. Trendy vývoja športovo-rekreačných aktivít v cestovnom ruchu. Ponuka zdravotného cestovného ruchu, ktorého súčasťou sú aj športovo-rekreačné aktivity.