Ubytovacie zariadenia so športovo-rekreačnou vybavenosťou na Slovensku
Prehľad o športovo-rekreačnej vybavenosti ubytovacích zariadení cestovného ruchu na Slovensku. Kategória a lokalita ubytovacích zariadení hotelového typu. Štruktúra športovo-rekreačnej vybavenosti ubytovacích zariadení hotelového typu (sauna, bazén, solárium, fitcentrum, telocvičňa, ap.)