Zahraničně-obchodní atlas Austrálie - Revaj, Libor
Hospodárske ukazovatele Austrálie od roku 1994 (hrubý domáci produkt, nezamestnanosť, vývoz a dovoz). Obchodná a hospodárska spolupráca Austrálie s Českou republikou. Hlavné oblasti obchodných príležitostí pre české podniky. Adresa zastupiteľstva Českej republiky v Austrálii.