Zahraničně-obchodní atlas Irák - Maniš, Jozef
Politicko-ekonomická situácia v Iraku. Diplomatické a obchodné vzťahy Iraku s Českou republikou. Vzájomný obchod s Českom (1990-1997). Adresa obchodno-technických kancelárií v Bagdade. Veľvyslanectvo ČR v Iraku.