Abeceda cestovného ruchu - základ úspechu - Gúčik, Marián
Rozhovor s významným predstaviteľom slovenskej školy cestovného ruchu, novovymenovaným vysokoškolským profesorom Mariánom Gúčikom, prodekanom Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. História a budúcnosť vysokoškolskej prípravy odborníkov pre cestovný ruch na Slovensku.