Zlato v šálke čaj získava stále výhodnejšiu pozíciu medzi nápojmi - Zajacová, Eva
História čaju v Európe. Súčasní najväčší producenti čaju. Zber, sušenie a triedenie čajových lístkov. Aromatizované a prichutené čaje. Najznámejšie svetové značky. Ako vznikol čaj Lipton. Domáca ponuka firmy Klember s.r.o. Porcovaný čaj - súčasný hit. Látky obsiahnuté v čaji. Jeho typy, formy balenia a najväčšie pestovateľské oblasti.