V záujme rozvoja cestovného ruchu na Slovensku - Ševčík, Michal
V záujme rozvoja cestovného ruchu bola v r. 1997 prijatá Aktualizácia zámerov rozvoja cestovného ruchu na Slovensku (Aktualizácia). Aktualizácia hodnotí aktívny cestovný ruch, pasívny cestovný ruch, domáci cestovný ruch a zároveň sa venuje opatreniam pre ich budúci rozvoj. Nosné formy cestovného ruchu (CR) na Slovensku: horský CR, mestský CR, kúpeľný CR, agroturistika. Rozhovor s riaditeľom sekcie cestovného ruchu MH SR Ing. M. Ševčíkom o obsahu Aktualizácie.