Stanovení ceny výrobku - Synek, Miloslav
Proces rozhodovania o výške ceny výrobkov. Formulácia zámerov cenovej politiky. Cenové stratégie. Cenová a necenová konkurencia. Význam zisťovania dopytu a nákladov. Rozbor správania sa konkurencie v oblasti cien. Výber metódy stanovenia ceny.