Náš zákazník, náš pán? - Zelienková, Zdenka
Rozhovor s Ing. Zdenkou Zelienkovou o spotrebiteľskej výchove u nás a v zahraničí. Komplexné porovnanie Slovenska s Nemeckom vo veci ochrany a výchovy spotrebiteľa. Pomoc zo strany štátu. Reklamácie a poradenstvo v západných krajinách. Vo východnej Európe chýba spotrebiteľská výchova. Deti a reklama. Aktivity Združenia slovenských spotrebiteľov.