O polovicu menej, ale silnejšie do roku 2002 zostane na Slovensku len 15 Jednôt SD - Široký, Vladimír
Minulosť, súčasnosť a budúcnosť spotrebných družstiev Jednota. V budúcnosti sa Jednota zamerá na supermarkety a vytvorí obchodný reťazec. Stav Jednoty SD v Považskej Bystrici a problém malých obcí. Zľavy pre dôchodcov.