Klember cieľom je obstáť v silnej konkurencii - Kubečková, Renata
Vznik firmy Klember, pôvod jej názvu a hlavný cieľ. Začiatky s produkciou zrnkovej kávy. Obchodná stratégia firmy Klember, medzinárodné ocenenia a proces výroby kávy. Ďalší úspešný produkt firmy Klember - čierne, ovocné a bylinkové čaje. Očakávané rozšírenie výroby.