Obchod v bývalej NDR - Drtina, Tomáš
Stav nemeckého obchodu pred a po zlúčení spolkových krajín. Prudký rast rozsahu predajných plôch na jedného obyvateľa. Negatíva investičného rozmachu. Silná konkurencia a cenový boj medzi obchodníkmi. Berlín a Lipsko ako modelový príklad súčasnej situácie v nemeckom obchode. Znovuoživenie vnútromestských centier po predošlom úspechu mimomestských obchodných domov.