Životný štandard vo svetle DPH súvislosti systému daní a vyplácania sociálnych dávok - Rybárová, Silvia
Súčasné zmeny v daňovom systéme SR. Priama daň je považovaná za spravodlivejšiu. Analýza zdaňovania domácností.