Súčasné a očakávané trendy v ekonomike postkomunistických krajín - Oberhauser, Ján Artur
Pozitívny vývoj vyspelých svetových ekonomík. Minulý a očakávaný vývoj v Českej republike. Vývoj zahraničných investícií, obchodu a platobnej bilancie štátneho rozpočtu Česka.