Komunikačné prostriedky v marketingu - Hradský, Róbert
Komunikácia - základná zručnosť obchodníka. V oblasti marketingu tvorí komunikácia základ všetkých marketingových aktivít. Komunikácia v obchodnom rokovaní. Komunikačné prostriedky a ich využitie.