Výkon daňovej kontroly u podnikateľských subjektov v alternatívach - Burák, Emil
Abeceda základných vedomostí o daňovej kontrole potrebných pre podnikateľa: miesto daňovej kontroly, čo skúma daňová kontrola, typy kontrolných postupov, povinnosti a práva daňového subjektu pri kontrole, varianty sankčného systému daňových orgánov, chyby podľa systematizácie, odporúčania k prevencii. Výkon kontroly daní pri neexistencii účtovnej evidencie a pri nespolupracovaní.