Nové tendencie vo vývoji vrcholového vedenia akciových spoločností - Slávik, Štefan, 1955-
Akciové spoločnosti (a.s.) ako forma organizácie podniku a ich vznik. Štruktúra orgánov akciových spoločností. Tradičný a nový model vrcholového riadenia akciových spoločností. Posilnenie úlohy externých členov v orgánoch akciových spoločností. Aplikácia zahraničných skúseností v domácej praxi riadenia a vedenia a.s.