Daňové odpisovanie majetku - Pantlová, Elena
Druhá časť publikácie zameraná na daňovú i účtovnú špecifikáciu a obsahovú konkretizáciu pojmov spojených s problematikou odpisov. Účtovné odpisy investičného majetku. Právna úprava daňových odpisov. Definície pojmov hmotného a nehmotného majetku. Subjekty, ktoré môžu uplatniť daňové odpisy. Vstupná a zostatková cena majetku. Odpisovanie majetku pred a po r. 1993. Zámery odpisovej politiky po r. 1997.