Európska komisia sa pripravuje na euro a odmieta jeho odklad - Hajšel, Robert
Názory Európskej komisie (EK) a Nemecka na zavedenie eura od 1.1.1999. Obeh eura a národnej meny. Dvojité zobrazovanie cien - v národných menách a v eure. 1.1.1999 - 1.1.2002 - euro bude existovať iba v medzibankovom styku.