Daňová výhodnosť leasingu a riziká - Burák, Emil
Rozhodovanie o kúpe alebo nájme hmotného investičného majetku formou leasingu v kontexte úvahy o daňovej úspore. Súvislosť daňovej úspory a ekonomickej výhodnosti. Operatívny a finančný leasing. Problematika zložitých daňovo-účtovných problémov, absencia zákona o leasingu. Pohľad daňového účtovníctva na túto problematiku. Ekonomické výhody a nevýhody leasingu.