Menová únia a spory o stratégiu monetárnej a fiškálnej politiky - Iša, Ján
Z obsahu: Cenová stabilita stojí nad podporou hospodárskeho rastu. Pakt stability má zabrániť škodlivému uvoľneniu rozpočtových politík.