Nákup materiálu a technologií - Synek, Miloslav
Marketingový prístup pri nákupe materiálu a technológií. Charakteristika materiálov: suroviny, procesný (základný) materiál, doplnkový (režijný) materiál, komponenty, zariadenie, systémy a služby.