Najväčšie riziká zahraničnej zadlženosti ležia na pleciach kurzovo nezaistených podnikateľských subjektov - Suďa, Pavol
Zahraničná zadlženosť Slovenska v roku 1997. Trend vývoja zahraničného dlhu v roku 1998. Príčiny zvyšovania zahraničnej zadlženosti. Takmer polovicu zahraničného dlhu predstavuje zadlženosť podnikateľských subjektov. Získavanie úverov zo zahraničia, rozdelenie zahraničných úverov. Zahraničná zadlženosť bánk.