Emisie eurobondov - Jankovičová, Adriana
Možnosti emisií dlhodobých cenných papierov na zahraničných kapitálových trhoch ako alternatívy k bankovým úverom. Eurotrh - medzinárodný kapitálový trh, na ktorom sú obchodované euro-papiere. Eurobond - dlhodobý cenný papier (dlhopis) emitovaný na eurotrhu. Proces emisie eurobondu. Situácia na Slovensku.