Ráje českých kutilů
Marketing v českých predajniach typu Do it yourself. Cieľová kategória zákazníkov. Komunikačná stratégia predajní. Formovanie corporate identity. Interný marketing v českých podnikoch. Podiel investícií smerujúcich do reklamy, elektronických a tlačových médií. Firemné farby a symboly spoločností BauMax, Götzen a OBI.