Nehnuteľnosti - Zverková, Daniela
Z obsahu: Stavať cenovo prístupné byty pre široké vrstvy obyvateľstva nie je ryžovaním zlata na Aljaške, hovorí predstaviteľ Renosu. Služobné byty sa budú v armáde prideľovať už len na dobu určitú. Pripravuje sa výstavba piateho bratislavského mosta cez Dunaj.