Fenomén dlhodobej nezamestnanosti - Kozoň, Anton
Následky dlhodobej nezamestnanosti na človeku - psychické zmeny už po niekoľkých mesiacoch. Strata práce je deprimujúca životná udalosť. Poradenské služby a kurzy úradov práce pre dlhodobo nezamestnaných. Nezamestnaná mládež. Možnosti ako čeliť nezamestnanosti za pomoci štátu.