Vznik a založenie spoločnosti s ručením obmedzeným - Černá, Anna
Základná charakteristika spoločnosti s ručením obmedzeným. Založenie spoločnosti. Spoločenská zmluva. Správa vkladu. Úkony pred založením spoločnosti s ručením obmedzeným. Návrh na zápis do obchodného registra. Prílohy: Vzor spoločenskej zmluvy. Návrh na zápis spoločnosti s.r.o. do obchodného registra.