Trh telefonického bankovníctva - Malacká, Viera
Nový produkt v oblasti bankovníctva je tzv. telebankovníctvo, ktoré poskytuje banka First Direct so sídlom v meste Leeds vo V. Británii. First Direct je dcérskou spoločnosťou banky Midland. Organizácia a fungovanie telebankovníctva vo First Direct. Kontakt s klientom. Štruktúra vkladov, úverov. Ostatné služby First Direct. Ostatné inštitúcie ponúkajúce telebankovníctvo - Austria Bank Group, Barclays Bank, Sainsbury's Bank.