K sústave našich cenných papierov - Petrjánošová, Božena
Finančný trh a sústava cenných papierov podľa zákona č. 600/1992 Zb. o cenných papieroch. Celkový pohľad na podstatu sústavy cenných papierov. Druhy cenných papierov, ich členenie. Majetkové cenné papiere. Dočasné listy. Podielové listy. Úverové cenné papiere. Cenné papiere platobného styku. Dispozičné cenné papiere.