Slovenské aerolínie si brúsia zuby na zabehnuté linky Tatra Airu - Beer, Gabriel
Slovenské aerolínie (SA), a.s. Bratislava sa majú, podľa rozhodnutia vlády, stať národným leteckým dopravcom. Vzťah SA a spoločnosti Tatra Air (najstaršia fungujúca slovenská letecká spoločnosť), neschopnosť uzavretia dohody medzi obidvoma spoločnosťami. Prístup štátu k leteckej doprave SR.