Rozvoj ľudských zdrojov v podmienkach Slovenskej sporiteľne, a.s. - Hrubizna, Milan
Proces univerzalizácie a rozširovania bankových služieb sa po roku 1990 v Slovenskej sporiteľni, a.s. výrazne prejavil i v systéme riadenia ľudských zdrojov. Faktory, ktoré determinujú súčasný vývoj - disproporcia medzi optimálnou štruktúrou pracovných miest a profesionálnymi schopnosťami zamestnancov. Ciele personálnej stratégie. Získavanie kvalifikovaných ľudí. Vypracovanie popisov pracovných miest a k nim priradené kvalifikačné profily. Vzdelávacie programy.