Slovensko-poľské hospodárske vzťahy - Čalfová, Jana
Vzájomný obchod medzi Poľskom a Slovenskom. Slovensko-poľské obchodné vzťahy. Spolupráca obchodných komôr a podnikateľov. Obrat zahraničného obchodu. Podiel Poľska na zahraničnom obchode SR. Dovoz z Poľska. Vývoz zo Slovenska podľa tovarovej štruktúry. Pôsobenie slovensko-poľských firiem na Slovensku.