Odhad výsledkov hospodárenia poľnohospodárskej prvovýroby v roku 1997 hovorí o výraznom znížení straty - Chrastinová, Zuzana
Odhad výsledkov hospodárenia (vybrané ukazovatele) poľnohospodárskej prvovýroby k 31.12.1997. Minimálne zisky poľnohospodárskych podnikov, stratovosť podnikov. Podiel štátnych podpôr. Aktivizácia výrobných činností.