Ak sa nezvýšia ceny elektrickej energie, Slovenské elektrárne obmedzia investície - Rabayová, Zdena
Predpokladaný hospodársky výsledok Slovenských elektrární, a.s. Bratislava dosiahne zhruba 75 perc. jeho úrovne z roku 1996. Pokračujúci trend poklesu zisku. Príčiny poklesu zisku sú v dôsledku regulovanej ceny energie a nárastu vstupov na výrobu. Finančnú situáciu v SE, a.s. od r. 1991 hodnotí výkonný riaditeľ pre finančnú politiku SE, a.s. A. Masár. V dôsledku nepriaznivej finančnej situácie v SE sú ohrozené investičné programy a investície do ekológie.