Slovenská ekonomika a obchod - Hinková-Dibarborová, Andrea
Vzrast HDP na Slovensku. Nárast spotreby domácností aj maloobchodného predaja. Od roku 1993 plynulý nárast HDP, maloobchodného predaja a ukazovateľov konečnej spotreby. Koncentrácia tržieb v Bratislavskom kraji. Spotrebiteľské ceny od októbra do decembra 1997 a porovnanie s decembrom 1996.