Zdaňovanie stavieb podľa zákona SNR č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností v znení neskorších predpisov - Bubeníková, Irena
Daňovník dane zo stavieb. Zdaňovanie stavieb podľa zákona o dani z nehnuteľností. Určenie stavieb, ktoré sú predmetom dane zo stavieb. Vymedzenie stavieb, ktoré nie sú predmetom zdanenia. Stavby oslobodené od dane zo stavieb. Základ dane zo stavieb. Sadzby dane zo stavieb. Tabuľka výpočtu dane zo stavieb.