Danone pre širšiu voľbu zákazníka - Hinková-Dibarborová, Andrea
Ako vznikli jogurty a spoločnosť Danone. Súčasné úspechy a široká škála výrobkov Danone. Podiel na slovenskom trhu a cenová politika. Kontrola kvality mlieka u firmy Danone. Distribúcia mlieka pre výrobky Danone na Slovensku.