Obchod v Poľsku - Wiktor, Jan
Úspechy poľského obchodu v rokoch 1989-1996. Charakteristika obchodných premien 90. rokov. V Poľsku dominujú malé a veľmi malé firmy. Potreba nových distribučných kanálov. Podiel zahraničných reťazcov na poľskom trhu. Ich prednosti oproti domácim maloobchodníkom. Reklama veľkých firiem. Združovanie poľských obchodníkov.