Technické zhodnotenie hmotného majetku odpisované nájomcom - Pantlová, Elena
Prípad, keď technické zhodnotenie samostatne odpisuje nájomca na základe dohody s prenajímateľom hmotného majetku. Podmienky pre odpisovanie technického zhodnotenia nájomcom. Postup nájomcu pri odpisovaní technického zhodnotenia. Spôsob naloženia s technickým zhodnotením po skončení nájomného pomeru. Odporúčania na dodržiavanie niektorých zásad.