Zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov
Zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších zákonov a zákona č. 289/1997 Z.z. s praktickými príkladmi riešenia problémov vyplývajúcich z jednotlivých ustanovení.