Manažér a nekalá konkurencia - Brda, Jaroslav
Problém nelojálnych zamestnancov. Tunelovanie firiem. Manažérske zmluvy - zabezpečenie lojality manažéra aj po ukončení pracovného pomeru. Ovplyvnenie správania manažéra. Námietky voči manažérskym zmluvám. České riešenie problému.