Postsocialistické krajiny a stratégia exportnej orientácie - Oberhauser, Ján Artur
Súčasná exportno-importná situácia v postsocialistických krajinách. Rozdiel medzi svetovými a postkomunistickými ekonomikami pri uplatňovaní proexportnej stratégie. Zhodnotenie svetovej hospodárskej politiky. Nedostatky a odlišnosti transformujúcich sa ekonomík. Rozvíjanie exportnej stratégie v nedemokratickom prostredí. (Pokračovanie seriálu z čísla 30, ďalej v čísle 40).