V hre je vyrovnanie záväzkov - Němec, Jaroslav
Pokračovanie privatizácie v treťom kole. Privatizovaný majetok nemožno zaplatiť. Rast problematických úverov. Rovnováha medzi splatením privatizačných dlhov a tvorbou zdrojov nereálna. Periodizácia privatizačnej politiky.