Ako efektívne hľadať kvalitu Assessment Center - moderná i účinná metóda personálnej práce - Pliešovský, Peter
Jadro hodnotiaceho strediska. Príklad simulácie reality hodnotiacim centrom. Prirodzené situácie súčasťou hodnotenia. Hlavné príčiny úspešnosťi assessment centier.