Čo robí z ľudí silné osobnosti - Lesayová, Táňa
Rozvíjanie osobnosti manažéra. Schopnosti ideálneho manažéra a ako ich dosiahnuť. Riešenie pocitov menejcennosti. Sebavedomie s mierou. Prijímanie zodpovednosti. Asertivita, kreativita a odolnosť voči stresu. Pozitívny prístup k zmenám osobnosti.