Piliere štrukturálnych fondov EÚ ciele podpory a mechanizmus prideľovania prostriedkov - Srnková, Ľubica
Pôvod štruktúrnych fondov EÚ. Štyri hlavné štruktúrne fondy. Fond kohézie. Princíp vyplácania podpôr pre zaostávajúce regióny. Štyri piliere štruktúrnej politiky EÚ a ich charakteristika. Formy finančnej pomoci zo štruktúrnych fondov. Žiadosti o úver a splátky kontrolované Európskou komisiou. Monitoring a vyhodnotenie realizovanej pomoci.