Usmerňovanie miezd v roku 1997 a 1998 - Kontšeková, Zuzana
Úprava usmerňovania miezd podľa nariadení vlády SR č. 335/1997 Z.z. a č. 3/1998 Z.z., ktorými sa upravujú kvalitatívne ukazovatele, výška regulačného odvodu, údaje na jeho výpočet, splatnosť odvodu, spôsob jeho úhrady a hodnotené obdobie. Subjekty podliehajúce mzdovému usmerňovaniu. Povinnosti subjektov podliehajúcich mzdovému usmerňovaniu. Kvalitatívne ukazovatele. Výpočet regulačného odvodu. Určenie primeraného prírastku miezd. Zodpovednosť vedúcich zamestnancov.