Investičné fondy a spoločnosti - Žitňanský, Eduard
Z obsahu: Investičné fondy rezignovali a vzdali sa kolektívneho investovania. Investičné fondy z druhej kupónovej vlny skončili skôr, ako začali. Štátny dozor zistil porušenia zákona zo strany investičných fondov a spoločností. Na Slovensku chýba pre kolektívne investovanie prostredie i predpisy. Kolektívne investovanie takmer skolabovalo, ale krajina má už druhú asociáciu investičných spoločností.